top of page

GESCHIEDENIS

 

De geschiedenis van onze firma gaat terug tot het jaar 1956 toen Louis Van Aerschot enkele autobussen aankocht om werkliedenvervoer te organiseren.  Later kwam daar fabrieksvervoer bij in binnen- en buitenland. 

 

Gesteund door de jarenlange ervaring van haar vader, stapten in 1974 dochter Sonia Van Aerschot en haar echtgenoot André Van Welde mee in de zaak.  Ondertussen werd het maatschappelijk doel verder uitgebreid met leerlingenvervoer en taxidiensten bij huwelijken. 
Ook de autocaractiviteiten namen in belang toe. Hieronder verstaan we nationaal en internationaal  vervoer/reizen met luxeautocars voor diverse reisbureaus, verenigingen, bedrijven, scholen en particulieren.

 

In 1998 werd de zaak omgevormd tot een naamloze vennootschap en kwam Katty Van Welde, de dochter van Sonia en André, samen met haar echtgenoot Peter Jonckers het directieteam versterken.

 

Sinds 2001 is onze organisatie ook gekwalificeerd om geregelde lijn-diensten uit te voeren als pachter voor de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn, waarvoor wij twee belbusprojecten exploiteren.

                                                

TEAM

 

Naast de zaakvoerders Katty Van Welde, Sonia Van Aerschot, André Van Welde en Peter Jonckers, bestaat het team uit een dertigtal chauffeurs, een medewerker op kantoor en een technicus/onderhoudsmedewerker.

VACATURES

 

Heb je interesse om te werken voor een groeiend bedrijf met familiaal karakter?

Hou dan de vacatures bij VDAB in het oog of stuur je spontane sollicitatie en overtuig ons van je kwaliteiten!

De weg zelf is je bestemming.

Confucius

bottom of page